Sort news by: Date | Popularity | Attendance | Commentaries | Alphabet


  • »

Úgy hívlak: Amore

2013-07-04, 18:48Romantikus, Vígjáték | Megtekintés: 672

Úgy hívlak: Amore film magyarul

Úgy hívlak: Amore (Scusa ma ti chiamo amore)

Színes, feliratos, olasz romantikus vígjáték, 106 perc, 2008Csak 12 éven felülieknek ajánlott!

Alex (Raoul Bova) a 37 éves reklámszakember magánélete éppen rossz irányba halad, amikor egy reggel véletlenül elgázol egy fiatal motoros lányt.

Szerencsére a lány, Niki (Michela Quattrociocche) (aki csak mindösszesen 17 éves) nem sérül meg, viszont Alex elviszi őt kocsiján a gimnáziumba?

És innentől kezdve minden megváltozik. A lány életkedve, vidámsága és szépsége teljesen elvarázsolja Alex-et, és ekkor már semmi nem állhat szerelmük útjába. Még a 20 év korkülönbség sem.

A kérdés: vajon meddig fog tartani a nagy szerelem?

Tovább... Címke
  • »

Gyakornokok

2013-06-30, 16:41Vígjáték | Megtekintés: 825

Gyakornokok film magyarul

Gyakornokok (The Internship)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 2013Csak 12 éven felülieknek ajánlott!

Vannak emberek, akik bármit rá tudnak sózni embertársaikra. Nick (Owen Wilson) és Billy (Vince Vaughn) született kereskedők: bájosak, jó fejek, hazudósak: mindent eladnak ám a cég, amelynek dolgoznak, csődbe megy, és ők elvesztik az állásukat.

Kénytelenek új életet kezdeni, csak fogalmuk sincs, merre induljanak. Míg végül néhány szerencsétlen véletlen és még szerencsétlenebb próbálkozás után a Google gyakornokai lesznek.

Nem ismerik ki magukat a digitális világban, azt sem tudják, mi az a posztolás és mit jelent az, hogy LOL.

Húszévesekkel kell megküzdeniük az új állásért - de ők bármire hajlandóak, és majdnem mindenre képesek: a régi gárda nem adja meg magát.

Tovább... Címke
  • »

Az igaz szerelem receptje

2013-06-29, 19:10Romantikus, Vígjáték | Megtekintés: 392

Az igaz szerelem receptje film magyarul

Az igaz szerelem receptje (Sma citroner gula)

Színes, magyar feliratos, svéd romantikus vígjáték, 99 perc, 2013Csak 16 éven felülieknek ajánlott!

Az igaz szerelem receptje, egy romantikus vígjáték, amely nem szól másról, mint a szerelemről, barátságról és a bátorságról.

Agnes (Rakel Warmlander) kitűnő séf, imádja a munkáját, boldog párkapcsolatban él, és van egy barátja, akire mindig számíthat.

Minden csodásan alakul az életében, azonban hirtelen minden megváltozik. Ugyanazon a napon elveszíti az állását, szerelme kiadja az útját.

Kis idő elteltével barátjától kap lehetőséget, hogy társtulajdonosként beszálljon egy újonnan nyíló étterembe, ami jó alkalomnak ígérkezik, hogy rendbe tehesse darabokra hullott életét. Ehhez azonban mindent kockára kell tennie.

Tovább... Címke
  • »

Felcsípve

2013-06-28, 12:59Vígjáték | Megtekintés: 546

Felcsípve film magyarul

Felcsípve (20 ans d'écart)

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték, 92 perc, 2013Csak 16 éven felülieknek ajánlott!

Alice (Virginie Efira) negyvenéves, elvált divatmagazin szerkesztő, akit semmi más nem érdekel a szakmáján és karrierjén kívül.

Munkájában maximalista, de bármennyire is áhítozna egy főszerkesztői állásra, valami hiányzik ehhez az életéből. Az a valami pedig egy férfi.

Ebben játszik kezére a szerencse, egy nála húsz évvel fiatalabb egyetemista srác személyében, akit véletlenül ismer meg egy repülőúton, majd sorozatos véletlenek folytán félreérthetetlen helyzetben fotózzák le őket. A hirtelen jött "kalandtól" viszont a munkahelyén olyan pasifalónak kezdik látni, aki így akár még főszerkesztő is lehetne.

Alice tehát kap a lehetőségen, és a fiatal srácot afféle trendi kellékként felhasználja az áhított főszerkesztői pozíció megszerzéséhez.

Tovább... Címke
  • »

Asterix az Olimpián

2013-06-07, 13:23Kalandfilm, Vígjáték | Megtekintés: 411

Asterix az Olimpián online film magyarul

Asterix az Olimpián (Astérix aux jeux olympiques)

Színes, magyarul beszélő, spanyol-német-francia kalandfilm, 115 perc, 2008Csak 16 éven felülieknek ajánlott!

Asterix és jó barátja, Obelix az ókori olimpiai játékokra mennek, hogy megküzdjenek a rómaiakkal.

Mindezt azért teszik, mert a gall Alafolix herceg szerelmes lesz a gyönyörű görög hercegnőbe, és elkél neki a segítség, hogy felkészülhessen az Olimpiai megmérettetésekre.

Csakhogy ugyanebbe a hercegnőbe szerelmes Cézár fia, Brutus is. Kettőjük között olyan versengés alakul ki, amely nem feltétlen a fair-play elemeit hordozza magában.

Vajon ki nyeri el végül a hercegnő kezét?

Tovább... Címke
  • »

Másnaposok 3.

2013-06-05, 10:04Vígjáték | Megtekintés: 1048

Másnaposok 3. film magyarul

Másnaposok 3. (The Hangover Part III)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 100 perc, 2013Csak 16 éven felülieknek ajánlott!

Úgy hívják magukat: Farkasfalka. Nem mintha bármi közük volna a farkasokhoz.

Nem vadak, nem veszélyesek, a prérin egy napig sem bírnák ki. Csak jó barátok, akik nagyon szeretnek bulizni, és nincs szerencséjük.

Először egy Las Vegas-i, azután egy thaiföldi lagzi ürügyén ütötték ki magukat úgy, hogy teljesen elfelejtették mindazt az őrült, lehetetlen, felfoghatatlan és életveszélyes kalandot, amin egy éjszaka alatt keresztülmentek.

Most nincs esküvő. Nincs legénybúcsú. Nem történhet semmi baj elvileg. Mert ha a Farkasfalka beindul, jó eséllyel követi őket a katasztrófa is. Ez a rész sem szűkölködik a nagy poénoktól, ezért mindenképp ajánlott minden nevetni vágyónak!

Tovább... Címke
  • »

Camille

2013-06-04, 14:58Vígjáték | Megtekintés: 486

Camille (Camille redouble) film magyarul

Camille (Camille redouble)

Színes, magyar feliratos, francia vígjáték, 115 perc, 2012Csak 16 éven felülieknek ajánlott!

Camille és Eric még középiskolás korukban szeretnek egymásban. Az iskolát befejezve összeházasodnak és egy gyermekük is születik. Házasságuk azonban huszonöt év elteltével szétesni látszik, Eric egy fiatalabb nőért elhagyja családját.

Camille kétségbeesésében egy szilveszteri buli alkalmával annyi alkoholt iszik, amitől kómába esik. A kórházban azonban már tizenhat éves önmaga ébred fel, elhunyt szülei újra életben vannak és neki újra iskolába kell járnia, ahol természetesen újra találkozik Erickel.

A tinédzser Camille tudatában későbbi életében elkövetett hibáival- megpróbálja életét máshogy alakítani: szüleivel kedvesen viselkedik, Eric iránt érzett vonzalmát pedig megpróbálja elnyomni, hogy felnőtt korának keserűségeit nem keljen újra éreznie.

 

Tovább... Címke
  • »

Hogyan nevezzelek

2013-06-03, 16:38Vígjáték | Megtekintés: 405

Hogyan nevezzelek? (Le prénom) film magyarul

Hogyan nevezzelek? (Le prénom)

Színes, magyar feliratos, francia-belga vígjáték, 109 perc, 2012Csak 12 éven felülieknek ajánlott!

A Szovjetunió nyugati határvidéke, 1942-ben: a német megszállás alatt álló területen a helyi partizánok brutális ellenállást folytatnak. Kisiklatnak egy vonatot nem messze a falutól, ahol Sushenya él a családjával.

A vétlen Sushenyát a németek a szabotőrökkel együtt elfogják, de a felelős tiszt úgy dönt, hogy nem végzi ki őt a többiekkel együtt, inkább szabadon engedi.

Sushenyát emiatt árulónak bélyegzik a helyiek, és a partizánok közül Burov és Voitik a keresésére indulnak, hogy bosszút álljanak rajta. A sűrű erdő mélyén azonban a barátság vagy az ellenségeskedés nem számít már, de az árulás és a hősiesség közötti határ is eltűnik.

Tovább... Címke
  • »

A nagy nap

2013-06-02, 19:11Romantikus, Vígjáték | Megtekintés: 3989

A nagy nap (The Big Wedding) film magyarul

A nagy nap (The Big Wedding)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 89 perc, 2012Csak 16 éven felülieknek ajánlott!

Felnőtt gyerekeik és barátaik legnagyobb derültségére a rég elvált Don és Ellie Griffin (Robert De Niro és Diane Keaton) kénytelen eljátszani a boldog párt nevelt fiuk, Alejandro (Ben Barnes) kedvéért.

Teszik mindezt azért, mert a fiatal vőlegény rendkívül vallásos vér szerinti anyja váratlanul úgy határoz, hogy a fél világon átrepülve részt vesz fia esküvőjén.

A vendégsereg figyelmétől övezve Don lobbanékony párja (Susan Sarandon) nem tűri szótlanul, hogy Ellie csak úgy visszatér Don életébe, és közben a Griffin testvérek (Topher Grace, Katherine Heigl) is pont erre a hétvégére időzítik, hogy minden felgyülemlett sértettségüket rázúdítsák az ősökre.

Tovább... Címke
  • »

Férjhez mész, mert azt mondtam

2013-05-31, 19:54Romantikus, Vígjáték | Megtekintés: 931

Férjhez mész, mert azt mondtam film magyarul

Férjhez mész, mert azt mondtam (Because I Said So)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 98 perc, 2007Csak 12 éven felülieknek ajánlott!

Daphne Wilder három lány büszke édesanyja, irántuk érzett szeretete nem ismer határokat. Maggie pszichológusként dolgozik, ő a legérettebb a nővérek közül.

Mae szemtelen és szexis; a bizonytalan, de imádnivaló Milly pedig légypapírként vonzza magához a férfiakat. Daphne tudja ezt és ezért elhatározza, hogy megakadályozza legkisebb gyermekét abban, hogy ugyanazokat a hibákat kövesse el, amiket ő is elkövetett annak idején.

Össze akarja hozni lányát a tökéletes férfivel, úgyhogy a lány tudtán kívül felad egy hirdetést Milly nevében egy netes társkereső oldalon.

Tovább... Címke
1 2 3 4 5 6 7 8

Online Tv

Online TV
Online Tv

Ha szimpatikus oldalunk, kérlek kattints a tetszik gombra, köszönjük!

Kövess minket!

Eredmény

Hogyan találtál ránk?

Google kereső
YouTube
Más oldalról
Ismerős ajánlott
Facebook
Egyik sem
.

Csatlakozz Hozzánk!

Online Filmek

Filmek, magyarul

Twitter csatornánk

Partnerünk. .